رستوران و تهیه غذا

پلاستیک دسته دار رستورانی معمولا از نوع دسته رکابی هستند که هم بهداشتی است و هم تعداد در کیلوی بالایی دارد. رستوران ها معمولا از نایلکس دسته رکابی استفاده می شود اما در جنس نایلونی هم قابل تولید هستند.

پرکاربرد ترین ابعاد نایلون رکابی رستورانی:

1. نایلون دسته رکابی با ابعاد ۴۰*۳۰

2. انتخاب نایلون دسته رکابی سایز ۴۷*۳۷

3. نایلون دسته رکابی به اندازه ۵۵*۴۵

4. نایلون دسته رکابی با سایز ۶۵*۵۵


دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *