نانوایی و بسته بندی نان

باید به سلامت غذایی خود اهمیت دهیم تا سلامتمان را حفظ کنیم. نان یکی از محصولاتی است که همواره در سبد غذایی ما ایرانیان وجود دارد. به همین دلیل، حفظ بهداشت و سلامت این محصول غذایی ارزشمند از اهمیت بالایی برخوردار است. همانطور که می‌دانید، نان در معرض هوای آزاد سریعاً قدیمی و بی‌آب و بی‌روغن می‌شود و تا بیش از دو روز در دمای اتاق نمی‌تواند نگهداری شود. در این مدت، بسته‌بندی مناسب تنها چیزی است که به حفظ تازگی نان کمک می‌کند و باعث افزایش مدت زمان نگهداری آن می‌شود.

 همچنین، بسته‌بندی نان به محصول حفاظتی در برابر نور مستقیم آفتاب تبدیل می‌شود و جلوی گسترش میکروب‌ها و آلودگی به داخل ساختار نان را می‌گیرد.

برای بسته بندی نان از سلفون و نایلون شفاف و یا نایلون فریزر استفاده می شود. نایلون شفاف بسته بندی نان کاملا بهداشتی، با کیفیت و تولید شده از مواد درجه 1 است. در کارخانه بازکو امکان چاپ روی نایلون 1 تا 4 رنگ وجود دارد. 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *